Om SwedPatch

Vi är ett Svenskt företag som har affärsidén att erbjuda "stryka på lappar" av olika material av hög kvalité, färg och mönster. Idén kom vi på efter att våra barn gång på gång hade slitna byxknän på byxor som bara var ett par dagar gamla. Vi vill erbjuda en bra produkt till ett bra pris!

Swedpatch.se och Swedpatch.com ägs av Hana Trading AB (orgnr. 559051-0789) som innehar F-skatt och är momsregistrerat i Sverige.

Problematiken? Tänk dig att barnen kommer hem från skolan eller dagis och deras byxor, som bara är några dagar gamla, redan har hål på knäna. känner du igen dig? Du måste antingen lägga ner värdefull tid på att laga hålet genom att sy eller lägga ner värdefull tid och ytterligare hundralappar för att köpa nya byxor. Påstrykbara lagningslappar finns redan i handeln, men de är ofta svåra att hitta och saknar valmöjlighet bland färger och mönster.

Med SwedPatch kan du nu på ett enkelt göra en beställning av "stryka på lappar" som du får hemskickade rakt ner i brevlådan. Du vet alltid vart vi finns och du har alla produkter samlade på ett och samma ställe med perfekt kvalité. Skulle det vara så att du saknar någon produkt, kan du alltid höra av dig så hjälper vi till att hitta det du söker! Eftersom våra produkter är så enkla att applicera på alla slags plagg, krävs ingen speciell färdighet. Allt du behöver är ett strykjärn och någon minut för att värma på lappen på plagget. Tänk på att du även kan förebygga hål med vår produkt redan innan dom hunnit uppstå. Skulle lappen ändå slitas av eller gå sönder är det bara att värma igen, ta av den och sätta dit en ny lika enkelt. Våra lappar är givetvis tvättbara, skulle lappen lossna i kanterna så kan du behöva stryka på lappen lite extra efter tvätten.

Fördelarna med Swedpatch lagningslappar

* Billigt
* Snabbt
* Snyggt
* Enkelt
* Du skonar miljön
* Leverans direkt i brevlådan
* Du betalar mot 14 dagars faktura

Prova och se hur lätt det är med våra lappar, välkommen att lägga din beställning redan idag!
Har ni frågor eller synpunkter så tveka inte att höra av er. Kontakta oss smidigast genom vårt interna
kontaktformulär eller info@swedpatch.se